måndag 14 juli 2008

Kolla kolla...

...jag skriver ju hela tiden nu! :)

Igår söndag var vi ut på sjön. Micke duktigt bakis, inte jag! Så jag tvingade iväg honom över Lumpanr till pappas stuga för lite solsken. 50 minuter senare med blöta jackor och solbrända ansikten kom vi till Haag. Resan var itne så skumpig som jag trodde men det räckte gott och väl i alla fall.

Vi solade och fikade. Tog vår båt till den andra hamnen för att hämta pappas lite större båt som han ville ha till stugab. Vi bestämde oss för att ta hans båt över till Föglö för lite middag. avnjöt en god fiskbuffé. För övrigt var Seagram inte så bra som det varit tidigare år. Menyn var tini winy liten. Inte för att det gjorde oss så mycket, vi valde ju buffén! Den var helt ok!

På väg tillbaka blåste det på rätt bra också. Något hände med pappas 135 HK snurra. Den drog ner på varven och började jävlas. Med ca 5 minuter kvar till hamn dog den. Död! Kasta ankare och provade lite till. Den startade och vi kunde med sakta mak ta oss tillbaka till stugan. Hörde något om att den inte gick på alla cylindrar. Nå, kanske pappas gamla följeslagare har gett upp. Vi får se! Vi kom i alla fall iland bara för att byta båt och skumpa hemåt. Blåste på rätt bra och med vinden i ryggen blev vi rejält blöta innan vi kom hem till Kastelholm. Där väntade en skitgald Bex, en Sasha, en Ozzy och 6 små monster.

På onsdag flyttar 3 av dem. Båda hanarna är sålda och den bruna stannar i katteriet, dock inte hos oss. Så det är 3 små flickor kvar. På onsdag kommer en annons i tidningen igen och på den finska hemsidan för vår kattklubb.
Imorgonbitti blir det 6 vaccinationer, 6 chipmärkningar och 3 besiktningar. De små kommer att löpa amok i undersökningsrummet! :)

Nu ska jag jobba lite, massor med pappers arbete att göra. Suck!

Inga kommentarer: